آموزش طرز تهیه محلبی کادایف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
350 گرم کادایف رشته ای
3 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غداخوری شکر
1 لیوان گردوی خرد شده
1 قاشق چای خوری دارچین
برای محلبی:
1 لیتر شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
1 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کرم شانتی(یا پودر خامه)
طرز تهیه
کادایف را ریز خرد کنید. کره را داخل ماهیتابه تفلون بزرگ آب کنید ، شکر و کادایف را اضافه کنید و تا وقتی که طلایی شود تفت بدید. در آخر گردو را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس دارچین را اضافه کنید و هم بزنید و کادایف را داخل ظرف دیگری بریزید تا خنک شود.
برای محلبی ابتدا بجز وانیل و پودر کرم شانتی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق مدام هم زده بپزید. بعد از اینکه محلبی به قوام رسید(غلیظ شد) از روی اجاق بردارید، 15_10 دقیقه کنار بذارید خنک شود. وقتی ولرم شد وانیل و پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن حدود 5_4 دقیقه خوب هم بزنید تا حالت یکدستی پیدا کند. کف ظرف سرو مورد نظر کمی کادایف خنک شده بریزید سپس کمی محلبی و مجدد کادایف بریزید و به این ترتیب ادامه بدید تا ظرف پر شود. میتوانید در یخچال بذارید خنک شود و یا بصورت ولرم سرو کنید. نوش جان ❣چند نکته:قبل از اینکه کادایف را آماده کنید کمی داخل فریزر بذارید. کادایفی که کمی یخ زده باشد راحت خرد میشود. وقتی محلبی را آماده میکنید مدام هم بزنید تا ته نگیرد. اگر حالت گلوله داشت با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. ❣کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه