آموزش طرز تهیه محلبی دو رنگ پرتقال و نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
داخل قالب های کوچک سیلیکون یک لایه پرتقالی و یک لایه ساده ریخته شده و تا پر شدن قالب تکرار شده . میتوانید به صورت نصف پرتقالی و نصف ساده آماده کنید. زیر هر کدام برش های پرتقالی بذارید سرو راحت تر میشود.
مواد لازم برای قسمت پرتقالی:
1 پاکت پودینگ وانیلی
3 لیوان مخلوط آب پرتقال و نارنگی
برای محلبی ساده:
5 لیوان شیر
1 لیوان شکر(مقدار شکر را خیلی کم ، کم کردم)
2 قاشق سوپ خوری سرپر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
برای قسمت پرتقالی پودر پودینگ و آب پرتقال و نارنگی را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید.
تمام قسمتهای قالب سیلیکون را با آب خیس کنید و محلبی پرتقالی را تا نصف قالب بریزید. 20 دقیقه در یخچال بذارید.
برای محلبی ساده تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید. محلبی ساده را روی محلبی پرتقالی که از یخچال بیرون آوردید بریزید. بعد از اینکه ولرم شد داخل یخچال بذارید و یک شب در یخچال نگه دارید. روز بعد آرام از قالب بیرون آورید و سرو کنید. ❣نکته: اگر میخواهید به صورت چند لایه ، یک لایه پرتقال و یک لایه ساده درست کنید باید هر دو محلبی را همزمان درست کنید و برای اینکه روی هر دو پوسته نبندد باید مدام هم بزنید. اگر محلبی را غلیظ درست میکنید برای اینکه دو رنگ با هم مخلوط نشود بعد از ریختن هر لایه 5 دقیقه صبر کنید کافی است. دلیل خیس کردن قالب سیلیکون با آب این است که از قالب راحت بیرون بیاد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه