آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
ماهی درسته 1 عدد
گردو ساییده 1.5 قاشق غذا خوری
رب انار غلیظ 1 قاشق چای خوری
سبزی چوچاق ساییده 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
آلو 4 عدد
پیاز داغ 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
کره آب شده 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ماهی را خوب تمیز کنید و پس از شستن خشک کنید، رو و داخل ماهی را نمک و زردچوبه بملید.
2-گردو، سبزی، رب انار، روغن زیتون و ادویه را خوب با هم مخلوط کنید و در داخل شکم ماهی بریزید، پیاز و آلوها را هم روی مواد بگذارید و با نخ دولا و سوزن بدوزید.
3-کف ظرف نچسب را چرب کنید و ماهی را به شکل حلال داخلش بگذارید و روی آن را خوب کره بمالید و در طبقه وسط فر با ۲۰۰ درجه نیم ساعت قرار دهید تا وقتی آبش کامل کشیده و طلایی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه