آموزش طرز تهیه مارمالاد کیوی؛ کاملا طبیعی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کیوی: ۱ کیلوگرم
شکر: ۱ کیلوگرم
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
آب: ۱ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
پودر هل سبز: ۱/۴ قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز: ۱/۸ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
۱. ابتدا كیوی ها را پوست بگیرید و خرد كنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه (بسته به سفتی كیوی) آن را بپزید پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید مربا بجوشد، همزمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.
۲. پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.
۳. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهیدیا داخل مایكروویو بگذارید تا حل شود سپس به همراه پودر هل و زیره آن زا به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نکات
در صورت تمایل از میزان ژلاتین پبشتری استفاده كنید تا مارمالاد سفت شده و برای تزیین هم مناسب شود.
بهتر است بعد از آماده شدن 2 قطره رنگ خوراكی سبز هم به مارمالاد اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه