آموزش طرز تهیه مادیرا کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
تخم مرغ درشت 4 عدد
آرد 300 گرم
شکر 250 گرم
مارگارین یا کره 250 گرم
پودر کاکائو 50 گرم
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
مواد لازم
خامه صبحانه 150 گرم
شکلات 100 گرم
مواد لازم
خامه صبحانه 125 گرم
شکلات تلخ 250 گرم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۷۰ گرم کنید.آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.مارگارین نرم شده و شکر را ۵ دقیقه بزنید تا کرمی و سبک شود. یک تخم مرغ را اضافه کنید و ۲ دقیقه بزنید و این روند را تا اتمام تخم مرغ ها ادامه دهید.
2-وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در قالب ریخته و با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزید.بعد از پخت اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
3-برای تهیه کرم_شکلاتی ، خامه را روی شعله ملایم گرم کنید سپس شکلات خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از خنک شدن کیک را به دو لایه تقسیم کنید و بین لایه ها و اطراف کیک را با این کرم پوشش دهید.
4-برای تهیه گاناش مانند تهیه کرم عمل کنید و گاناش خنک شده را روی کیک بریزید و با پالت صاف کنید و با ترافل و میوه و شکلات تزیین کنید.
سایر نکات
پ.ن: میتوانید کرم شکلاتی را حذف کنید.(مثل همین کیک)
پ.ن: مایه این کیک بخاطر عدم وجود مایعات کاملا سفت می باشد و بافت کیک در نهایت منسجم است و حتما باید با نوشیدنی سرو شود.
پ.ن : این کیک برای خامه کشی و فوندانت نیز مناسب می باشد.
پ.ن: در صورت تمایل هنگام پخت کیک ، یک ظرف آب گرم داخل فر قرار دهید تا رطوبت کافی برای پخت مهیا باشد.
پ.ن: کیک در قالب 25 سانتی با ارتفاع 10 پخته شده، میتوانید از قالب 20 سانتی هم استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه