آموزش طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
اول چند تکه از مرغ رو با آب و نمک و پیاز و کمی زعفران میذاریم بپزه، برنجمونم از قبل میشورییم واز یکساعت قبل با آب ونمک میخیسانیم، وقتی گوشتمون پخت لوبیاهایی که از قبل خرد شده و نیم پز شدن را با یک استکان آب گوشت میذاریم بپزه وآبش تموم بشه، گوشت پخته رو ریش ریش میکنیم و به لوبیا اضافه میکنیم بهش مقداری روغن اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه و کمی زعفران اضافه میکنیم اگه کم نمک بود کمی نمک هم اضافه میکنیم و دو قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و تفت میدیم و در آخر نصف قاشق چایخوری دارچین هم اضافه میکنیم و بعد از یکی دو دقیقه گازو خاموش میکنیم، برنج رو هم از قبل میذاریم بپزه و آبکش میکنیم و ته قابلمه کمی روغن میریزیم وسیب زمینی میچینیم و لایه لایه برنج و محتویات گوشت و لوبیا رو توی قابلمه میریزیم لایه آخر رو که ریختیم کمتر از نصف استکان کوچیک آب روی برنجمون میریزیم و دمکنی رو میذاریم تا با حرارت ملایم دم بکشه حدود ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا دم بکشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه