آموزش طرز تهیه لواشک سیب فری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سیب……………….. 1 کیلوگرم
آب…………………. 100 میلی لیتر
شکر……………….. 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سیب ها را شسته و خشک می کنیم سپس آن ها را پوست کنده و هسته ی آن ها را می گیریم و سیب ها را خرد می کنیم. آب را در قابلمه ای ریخته و سیب های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا سیب ها کاملا بپزد و نرم شود. قابلمه را از روی اجاق برمی داریم و سیب های پخته شده را به وسیله ی گوشتکوب برقی، کاملا میکس می کنیم تا به حالت پوره دربیاید. دوباره قابلمه را روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم و شکر را نیز به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کشیده شدن کامل آب مواد، بپزد. درون سینی فر، کاغذ روغنی انداخته و پوره ی سیب را به ضخامت نیم سانتی متر، روی کاغذ روغنی، به صورت کاملا صاف، پهن می کنیم. بسته به مقدار مایه ی لواشک، ممکن است مجبور به انجام چند باره ی این کار شویم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 100 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم و دَرِ فر را نیمه باز می گذاریم. سینی لواشک باید حدود 4 ساعت در این وضعیت بماند. زمانی پخت کامل شده است که لواشک خشک شده باشد و به راحتی از کاغذ روغنی، جدا شود در این حالت، لواشک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. می توانیم لواشک را از کاغذ روغنی جدا کنیم و یا به همراه کاغذ روغنی، رول کنیم و در جای خشک و خنک، نگه داری کنیم. تمام این مراحل را تا تمام شدن کل مایه ی لواشک، تکرار می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه