آموزش طرز تهیه لقمههای کراکر نمکی با توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بیسکویت کراکر نمکی به تعداد مورد نیاز
سه قاشق غذاخوری پنیر خامهای
سه عدد توت فرنگی بزرگ یا هر میوه دیگری که دوست دارید.
یک سوم قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک قاشق چایخوری عسل
شکر پودر شده
برگ نعنا یا ریحان
لقمه های کراکر نمکی با توت فرنگی
طرز تهیه لقمه های کراکر نمکی
طرز تهیه
در مرحله اول پنیر خامهای را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند و کمی نرم شود. در کاسهای متوسط، پنیر خامهای، عصاره وانیل و عسل را با هم به خوبی مخلوط کنید تا بافتی یک دست و نرم پیدا کنند.
بعد از آن توت فرنگی را شسته و از وسط به تکههای کوچک برش بزنید. با استفاده از قیف شیرینی پزی روی هر کراکر نمکی را با پنیر خامهای زده شده تزئین کنید و بعد روی آن را میوه دلخواه خودتان قرار دهید و با برگ نعنا و ریحان تزئین کنید.
مواد لازم گفته شده برای تهیه هشت عدد از لقمه های کراکر نمکی کافی است و در صورتی که بخواهید تعداد بیشتری درست کنید باید از مواد بیشتری استفاده کنید.
با کمی خلاقیت و استفاده از میوههای مختلف مانند کیوی، موز و غیره میتوانید یک سینی عصرانه خوشمزه برای دورهمیهای دوستانه و کوچک داشته باشید یا به کمک بچهها و با سلیقه خودشان لقمه های کراکر نمکی مورد علاقه آنها را درست کنید. میتوانید حتی از اسپرینکلز و پودر شکر برای تزئین لقمهها استفاده کنید. پودر شکر را در مرحله آخر روی لقمه های کراکر نمکی بپاشید. حتی اکر دوست داشته باشید میتوانید کیک کراکر نمکی پنیری درست کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه