آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ دال پاکستانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ دال پاکستانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

یک فنجان دال (قبل از مصرف پاک شود)
3 فنجان آب
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبّه سیر خرد شده یا کوبیده شده
نصف ریشه زنجبیل تازه خرد شده
400 گرم رب گوجه فرنگی
2 قاشق چای خوری پودر کاری
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
1 قاشق چای خوری پودر گشنیز خشک
3-2 قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

آب را در یک قابلمه بجوشانید.
دال را در آب بریزید و یک دقیقه عمل جوشاندن را ادامه دهید.
پس از آن گاز را کم کرده و بگذارید تا دال بپزد. این عمل تا زمانی ادامه پیدا می کند که دال پخته و حالت خمیری پیدا کند.
پیاز، زنجبیل و سیر را در یک ماهی تابه سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند.
کاری، فلفل، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را به ماهی تابه افزوده و به مدت 3 دقیقه عمل سرخ کردن را ادامه دهید.
دقت کنید که مخلوط در حین سرخ شدن باید دائم هم زده شود.
رب گوجه فرنگی را به محتویات درون ماهی تابه افزوده و 3 دقیقه دیگر عمل سرخ کردن را ادامه دهید.
سپس محتویات سرخ شده درون ماهی تابه را به مایع دال درون قابلمه افزوده و بر روی آتش ملایم به مدت پانزده تا بیست دقیقه بپزید.
دال آماده است و می توانید آن را همراه با نان یا با برنج نوش جان کنید.
طرز تهیه سوپ دال پاکستانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی