آموزش طرز تهیه لقمه های باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای شربت :
1/2 پیمانه ویا 120 میلی لیتر آب
1/3 پیمانه ویا 70 گرم شکر
1/4 پیمانه ویا 80 گرم عسل
1ونیم قاشق چایخوری آب لیمو ترش
نوک قاشق چایخوری نمک
–
برای داخل باقلوا ها:
3/4 پیمانه ویا 86 گرم گردو
3/4 پیمانه ویا 96 گرم پسته
3 قاشق غذاخوری ویا 38 گرم شکر
1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین
2 پنس پودر میخک
نوک قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری پوست پرتقال ویا لیمو رنده شده (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری ویا 42 گرم کره آب شده
–
خمیر فیلو یا یوفکا
شکلات آب شده و خامه فرم گرفته برای تزیین
–
طرز تهیه
در یک قابلمه کوچک، آب، شکر، عسل، آب لیمو و نمک رو مخلوط کنین و بجوشانید روی شعله متوسط به بالا، بعد شعله رو کم کنین و 8-10 دقیقه دیگه بجوشونین تا کمی غلیظ شه.داخل یک سینی فر 33 در 46 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین.داخل مخلوط کن، گردو، پسته، شکر، دارچین، میخک، نمک، پوست پرتقال یا لیمو و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین چند سری طوریکه نه خیلی درشت شن نه خیلی ریز.سپس خمیر فیلو یا یوفکا رو روی میز بزارین و روش کره بمالین بعد یک لایه دیگه روش بزارین و کره بمالین و یک لایه دیگر بزارین روش و دایروی ببرین (30 تا) و دایره هارو داخل قالب مافین بزارین و داخل هرکدوم 1 قاشق غذاخوری از مخلوط گردو بریزین و در فر گرم شده 180 درجه 9-10 دقیقه بپزید.سپس داخل هرکدوم، 1 قاشق غذاخوری از شربت بریزین.بعد از سرد شدن، با شکلات و خامه فرم گرفته تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه