آموزش طرز تهیه لازانیای گیاهی با اسفناج و پنیر گودا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
لازانیا یک غذای رنگارنگ است که روحیه بیشتر آدمها را شاد میکند. لازانیا از قدیم در دورهمیهای بزرگ خانوادگی، جشنها و میهمانیها جا داشته است. این دستورپخت لازانیا فاقد گوشت است و در آن از اسفناج و پنیر گودا استفاده شده. فقط هم یک ساعت وقت آشپز را میگیرد. .
مواد لازم:
ورق لازانيا ۱۲۰ گرم
اسفناج ۲۰۰ گرم
پیاز ساطوری شده ۱۰ گرم
سیر ۱۰ گرم
کره ۵ گرم
پنیر گودا رنده شده ۴۰ گرم
پنير خامهای ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
بعد از خُرد کردن اسفناجها، بایستی پیاز و سیر را ساطوری کنید و در کره تفت دهید. سپس اسفناج را به آن اضافه نمایید. بعد از افزودن نمک و فلفل سیاه، به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط را تفت دهید. در آخر هم پنیر خامهای را به آن اضافه کنید.
لازانيا را طبق دستور روی بسته بندی، داخل آب جوش و نمك بپزید و بعد آبکش کنید.
ظرف مخصوص فر را چرب کنید، يك رديف لازانيا بچینید، سپس يك لايه از مخلوط اسفناج و در آخر یک سوم از پنير گودای رنده شده را بریزید. اين لايهگذاری را مجدداً تكرار كنيد و در آخر يك لايه لازانيا و پنير گودا بریزید. ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ها ذوب و سطح آن طلایی شود.
برای تزئین غذا میتوانید کمی اسفناج خُرد شده روی لازانیای آماده بریزید، و از سس بشامل هم در این غذا استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه