آموزش طرز تهیه لاته ی کدو_حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پودر دارچین ………………. 4 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ………………. 2 قاشق غذاخوری
پودر جوزهندی ……………. 4 قاشق مرباخوری
ادویه ی ینی باهار ………… 2 قاشق مرباخوری(اختیاری)
پودر میخک ……………….. 2 قاشق مرباخوری
پوره ی کدوحلوایی ………. یک سوم لیوان
آب ………………………….. 1 لیوان
شکر قهوه ای ……………… دو سوم لیوان
وانیل ………………………. یک دوم قاشق مرباخوری
.
مواد لازم قهوه :
آب جوش ………………… 2 قاشق غذاخوری
اسپرسو …………………… 1 قاشق غذاخوری
شیر جوش ……………….. 1 لیوان
.
مواد لازم برای تزیین :
خامه ی فرم ……………… به اندازه ی دلخواه
سس کارامل ……………… به اندازه ی دلخواه
پودر دارچین …………….. به اندازه ی دلخواه
طرز تهیه
برای تهیه ی شربت کدو حلوایی، پودر دارچین ، پودر زنجبیل ، پودر جوزهندی ، ادویه ی ینی_باهار ، پودر میخک ، پوره ی کدو_حلوایی ، آب و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی با هم مخلوط می کنیم. ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا به جوش آید سپس شعله ی اجاق را کم می کنیم و اجازه می دهیم حدود 10 دقیقه، شربت به آرامی بجوشد و آن را مرتب هم می زنیم تا کمی غلیظ شود سپس وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم. شربت کدوحلوایی را از صافی رد می کنیم و بعد از این که خنک شد، در یک ظرف شیشه ای، نگه داری می کنیم. برای تهیه ی قهوه، قهوه ی اسپرسو را با آب جوش مخلوط کرده و در یک ماگ مناسب می ریزیم سپس حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری از شربت کدوحلوایی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس شیر جوش را به آن اضافه می کنیم. روی لاته ی کدوحلوایی را با خامه ی فرم گرفته شده و یا سس کارامل و پودر دارچین، تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی1: مقدار ادویه ها و شکر بسته به ذائقه مان، قابل تغییر است.
شیرینانه ی2: می توانیم هر نوع قهوه و به هر روشی که مایلیم، تهیه کنیم.
شیرینانه ی3: می توانیم شیر جوش را در ظرف در بسته ریخته و تکان دهیم تا کف کند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه