آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه نمکی کنجدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه نمکی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 گرم کره
2 عدد تخم مرغ، زرده ها برای داخل خمیر سفیده ها برای روی خمیر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری سرکه (انگور یا سیب)
نصف استکان شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
3.5 الی 4 لیوان آرد
1 استکان فندق خرد شده
کنجد

طرز تهیه

کره نرم شده در دمای اتاق را داخل ظرفی بریزید و بقیه مواد بجز آرد و بکینگ پودر و فندق را به کره اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. در آخر فندق خرد شده را اضافه کنید و کمی ورز بدید. خمیر را روی تخته یا میز بذارید و با دست به ضخامت 1 سانت باز کنید. با چاقو به شکل مربع برش بزنید. با فرچه روی خمیر سفیده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید (حدود 10 الی 20 دقیقه به حرارت فر شما بستگی دارد)
طرز تهیه قرابیه نمکی کنجدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی