آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه شکلات اسنیکرز خانگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شکلات اسنیکرز خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 7 نفر

بیسکویت پتی بور ساده 100 گرم
بادام زمینی 200 گرم
مغز بادام 50 گرم
عسل 1 قاشق غذا خوری
شیر عسلی (دولسه دلچه) 250 گرم
شکلات تخته ای 400 گرم
وانیل‏ 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه

بیسکوییت را با دست درشت خرد کرده و در ظرفی بریزید.

بادام زمینی ها رو با آسیاب خرد کنید و به بیسکوییت خرده شده اضافه کنید.

عسل، وانیل و دولسه دلچه رو به مخلوط بالا اضافه و با قاشق خوب مخلوط کنید.

ته ظرف مستطیلی شکلی رو نایلون فریزری گذاشته و مواد رو داخل ظرف بریزید و با پشت قاشق صاف و فشرده کنید تا یکدست بشه.

نصف شکلات رو با چند قطره روغن مایع مخلوط و آب کرده و روی مواد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببنده.

بعد از مدتی که شکلاتها خودشو گرفت از یخچال بیرون میاریم و اونو برمیگردونیم ، طوریکه قسمت شکلاتی زیر قرار میگیره.

حالا بقیه شکلات رو نیز با چند قطره روغن مایع روان کرده(به روش بن ماری) و روی مواد بریزید.

دوباره بزارید یخچال ، وقتی خودشو گرفت برگردونده و برش دهید.

سایر نکات

دولسه دلچه همون شیرعسلی مارک الفجر هست که میتونید از لوازم قنادی یا سوپرمارکت های بزرگ تهیه کنید.
قوطی شیرعسلی رو داخل یه قابلمه آب بزارید به اندازه یک بند انگشت باید روش آب باشه و در قابلمه رو ببندید و بزارید رو حرارت ملایم اجاق گاز و اجازه دهید به مدت ۴ ساعت بجوشه، اگر طی این مدت آب داخل قابلمه کم شد دوباره آب جوش روش بریزید.
برای این اسلایس میتونید از انواع مغز دلخواه استفاده کنید.
طرز تهیه شکلات اسنیکرز خانگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی