آموزش طرز تهیه قرابیه فندقی مارمالادی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
125 گرم کره
1/2 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 40 گرم)
1 استکان شکر (70 گرم)
1 لیوان فندق بو داده ریز خرد شده (لیوان 200 میلی)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کنی)
2.5 لیوان آرد (با کنترل بریزید)
حدود نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای روی قرابیه:
به مقدار کافی مارمالاد توت فرنگی
به مقدار کافی مارمالاد زردآلو
طرز تهیه
تمام مواد بجز آرد و فندق را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس آرد را با کنترل و کم کم بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود(فندق هم اضافه میشه خمیر حتما نرم باشه) در آخر فندق را اضافه کرده و کمی ورز بدید. از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. وسط قرابیه ها را با سر وردنه نازک و یا با انگشت فشار بدید و گودی درست کنید. در فر 180 درجه 17_16 دقیقه (با کنترل) بپزید. از ظاهر قرابیه به نظر میاد که نپخته و ممکن است خرد شود ولی وقتی صبر کنید شکل بهتری میگیرد و سفت تر میشود. بعد از ولرم شدن با قاشق چای خوری مارمالاد مورد دلخواه خودتان را در کناره های قسمت گودی بمالید و سپس در فندق بو داده خرد شده بزنید. سپس مجدد با کمک قاشق چای خوری در قسمت گودی مارمالاد بذارید. قرابیه ها برای سرو حاضر است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه