آموزش طرز تهیه قرابیه ترک دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2عدد تخم مرغ(در دمای اتاق)
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف لیوان روغن مایع
1 فنجان قهوه خوری پودر کاکائو (حدود 30 گرم)
1 پاکت پودر قند(125 گرم ، برای غلتاندن قرابیه ها)
طرز تهیه
2 عدد تخم مرغ و 1 لیوان شکر را داخل ظرف گودی بریزید و با همزن سریع هم بزنید. سپس بکینگ پودر و وانیل شکری را اضافه کرده با همزن به هم زدن ادامه بدید. وقتی که خوب با هم مخلوط شدند پودر کاکائو و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر 2 لیوان آرد را اضافه کنید و با لیسک از پایین به بالا هم بزنید. قوام خمیر شل است آرد اضافی نریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید تا خمیر قوام بگیرد و سفت تر شود. من شب درست میکنم و صبح روز بعد میپزم خیلی خوب میشود. اگر عجله دارید حداقل 2 ساعت در یخچال نگه دارید. بعد از اینکه خمیر داخل یخچال استراحت کرد بیرون آورید تیکه هایی از خمیر بردارید و با دست شکل بدید. در پودر قند فراوان بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 175 درجه اگر فر فن دار است 10 دقیقه و اگر معمولی است 15 دقیقه بپزید . اگر زود و یا دیر در فر را باز کنید قرابیه ترک نمی خورد و یا خشک میشود.(چون حرارت فرهای مختلف متفاوت است زمان پخت میتوانید کم و زیاد شود بین 10 تا 15 دقیقه کنترل کنید وقتی ترک خورد یعنی پخته است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه