آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش قیمه آلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش قیمه آلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

زعفران به مقدار لازم
هل (پودر شده) 1/4 قاشق چای خوری
لپه‎ 1 پیمانه
گوشت 300 گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
آلو خورشتی 15 عدد
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم
خلال بادام به مقدار لازم
تخم گشنیز (پودر شده) 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا در ظرفی مناسب لپه را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم و بعد با مقداری نمک نیم پز میکنیم. در ظرفی مناسب کمی روغن داغ میکنیم و پیاز را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم

2-و بعد مرغ یا گوشت را به قطعات مناسب خرد کرده و با آن تفت می‌‌دهیم تا رنگش تغییر کند.به خورش لپه نیم پز شده و مقداری آب اضافه کرده و صبر میکنیم تا مواد ۲سوم میزان پخت را طی کنند.

3-آلوها را شسته و بعد از گرفتن آب به مواد می افزاییم

4-رب گوجه فرنگی را جداگانه خوب سرخ کرده و همه ادویه و زعفران را به آن می افزاییم و به خورش اضافه کرده و صبر میکنیم جا بیفتد.

سایر نکات

1) اگر آلو را قبل از اضافه کردن به خورش کمی تفت بدهیم دیگر در خورش له نمی‌‌شود.
2)بهتر است آلوها را از چند ساعت قبل خیس کنید و آب آن را به خورش اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
3)لپه را حتما از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را 2 بار بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخ آن از بین برود.
4)اضافه کردن مقداری گلاب این خورش را خوشمزه تر میکند.
5)توجه داشته باشید اگر خورش را با گوشت تهیه میکنید بهتر است گوشت و لپه را جداگانه پخته و بعد با هم تلفیق کرده و ادامه مراحل را طی کنید تا خورش جا افتاده تر شود.
6)میتوانید چند عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید.
7)بهتر است در مراحل آخر پخت خورش مقدار کمی آبلیمو و کره به آن اضافه شود.
طرز تهیه خورش قیمه آلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی