آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه فلن کدوحلوایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فلن کدوحلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

200 گرم کدوحلوایی، بخارپز شده
55 گرم یا 4 قاشق غذاخوری شکر
2 تخم مرغ
150 میلی لیتر یا 3/4 پیمانه خامه
150 میلی لیتر یا 3/4 پیمانه شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2/3 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1/3 قاشق چایخوری پودر جوز هندی

برای کارامل:
40 گرم یا 3ونیم قاشق غذاخوری شکر


برای مرنگ سویسی:
43 گرم سفیده تخم مرغ (1 سفیده تخم مرغ متوسط)
63 گرم یا 3ونیم قاشق غذاخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری پودر کرم تارتار
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه


کدوحلوایی، شیر، خامه، شکر، تخم مرغ ها، ادویه جات و وانیل رو داخل مخلوط کن بریزین و مخلوط کنین تا کاملا مخلوط یکدستی شه.
برای کارامل،شکر رو داخل تابه پخش کنین و بزارین آب و کاراملی شه، بعد سریع داخل قالب بریزین تا سفت نشده، نیاز نیز پخش کنین، بعد مخلوط کدوحلوایی رو روش بریزین، از الک رد کنین، حالا این قالب رو داخل یک قالب دیگه بزرگتر بزارین و تا 1/3 آب پر کنین، در فر گرم شده 130 درجه، 1 ساعت بپزین.
بعد فر رو خاموش کنید و بزارین داخلش سرد شه،بعد ازینکه سرد شد،حداقل 3-4 ساعت (یک شب بهتره)، بزارین یخچال. بعد با کمک چاقوی تیز، و کمی تکون دادن، از قالب دربیارین، یعنی برگردونین.قسمت کاراملی روش باید باشه.داخل یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، که روی یک قابلمه دارای آب جوش گذاشتین،سفیده، شکر و کرم تارتار رو اضافه کنید و مدام هم بزنین،
با همزن دستی، اونقدر که شکر کاملا حل شه، از مایع بردارین با دوتا انگشت و ببینین شکر احساس میکنین? حدود 4 دقیقه طول میکشه، بعد کاسه رو بردارین و روی میز بزارین و اونقدر با همزن برقی بزنین تا فرم بگیره، حدود 5 دقیقه.بعد وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی فلن با قیف بدین و بعد با شعله آشپزخانه کاراملی کنین از دور.اگه شعله ندارین از خامه فرم گرفته استفاده کنید
طرز تهیه فلن کدوحلوایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی