آموزش طرز تهیه فرنی مخصوص ماه رمضان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
شیر 3.5 پیمانه
نشاسته گندم 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 2 قاشق غذا خوری
زعفران 1 قاشق چای خوری
خلال بادام 1 قاشق مربا خوری
خلال پسته 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا نشاسته را درون یک پیمانه شیر سرد حل کنید .
2-وقتی نشاسته کامل حل شد ، شکر و بقیه شیر را درون ظرف مناسب (ترجیحا استیل) ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و دایم هم می زنیم تا گلوله نشود.
3-هنگامی که غلظت فرنی مانند دوغ غلیظ شد(نباید خیلی غلیظ و سفت شود) حرارت را خاموش کرده و بلافاصله خلال ها و زعفران (را که قبلا در ۲ قاشق گلاب حل کرده اید) درون فرنی بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
4-سپس داخل ظروف سرو ریخته وبه مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سرو کنید. نوش جان
سایر نکات
زعفران را در شروع کار درون گلاب حل کنید تا هنگام اضافه کردن بهتر در فرنی پخش شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه