آموزش طرز تهیه شیرینی کاکائویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره
1 تخم مرغ
نزدیک 1/2 پیمانه روغن مایع(کمی کمتر)
نزدیک 1/4 پیمانه نشاسته ذرت(کمی کمتر)
1 انگشت کمتر از 1 پیمانه پودر قند
2 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
آرد حدود 2 پیمانه
طرز تهیه
همه موادو بجز آرد و بکینگ، مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین، همینکه از دستتون جدا شد دیگه آرد نزنین، خمیر نرمی میشه، بعد خمیر رو به توپهای به اندازه کمی بزرگتر از گردو تقسیم کرده و گرد کنین و روی هرکدوم فندق بزارین و با سر بطری روشون خط بندازین، در فر گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزین، بعد از 10 دقیقه چک کنین.بعد از سرد شدن،روشون پودر قند الک کنین و نوتلا رو داخل قیف بریزین و شیرینی هارو تزیین کنین.
عکس چهارم و پنجم همین شیرینیه فقط پودر کاکائو نداره و بجای نوتلا ،کرم بادام زمینی زده روشون
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه