آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی آناناس و نارگیل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی آناناس و نارگیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1/2 پیمانه یا 160 گرم مربای آناناس(دستورش پایین هست)
1 قاشق چایخوری پوست لیمو تازه رنده شده
2 قاشق چایخوری آب لیمو ترش
1 تخم مرغ بزرگ
1ونیم قاشق چایخوری آب
1 و 3/4 پیمانه یا 150 گرم نارگیل رنده و شیرین شده(میتونین از پودر نارگیل هم استفاده کنید)
226 گرم کره سرد مکعبی خرد شده
2/3 پیمانه یا 140 گرم شکر (اگه نارگیلتون شیرین نیست، در آخر کناره های شیرینی پودر قند الک کنین)
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری عصاره نارگیل
2 پیمانه یا 284 گرم آرد

طرز تهیه

مربای آناناس، پوست لیمو و آب لیمو رو مخلوط کنین و بزارین کنار.البته نمیدونم چرا اینکارو کرده، خود مربا اگه آبلیمو داشته باشه فکر کنم نیازی نیس دوباره آبلیمو بزنین.
فر رو در دمای 175-180 درجه بزارین، سینی فر رو کمی چرب کنین و کاغذ روغنی بزارین.
تخم مرغ و آب رو خوب با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن، در طرف دیگه، با سر پدالی همزن برقی، کره، نمک و شکر رو بزنید تا فقط مخلوط شن و کره گلوله گلوله نباشه، نباید اونقدر بزنین که رنگش روشن شه.عصاره نارگیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو کم کم الک کنین و اضافه کنین.
حالا در یک ظرف مخلوط تخم مرغ و آب دارین و در ظرف دیگه، نارگیل رنده شده یا پودر نارگیل.از خمیر 1 قاشق غذاخوری بردارین و گرد کنین و اول داخل مخلوط تخم مرغ بغلطونین بعد داخل پودر نارگیل یا نارگیل رنده شده فشار بدین کمی تا روش بچسبن.بعد با انگشتتون روشو کمی فشار بدین تا گودی ایجاد شه، حالا 1/2 قاشق چایخوری از مربای آناناس بزارین داخل گودی و بقیه خمیر هم اینطوری کنین.
سپس شیرینی هارو 10 دقیقه در فریزر یا 30 دقیقه در یخچال بزارین بعد هر سری 12 تاشو دربیارین و داخل سینی با کمی فاصله بچینین و 17-19 دقیقه بپزین تا کناره هاشون طلایی شه.یعنی با این مقدار مواد، 3 بار سینی رو فر میزارین.حدود 36 عدد شیرینی درمیاد.

برای مربای آناناس:
دستور مارتا استوآرت
1 آناناس
1ونیم پیمانه شکر
1 پیمانه آب
آب 1-2 عدد لیمو ترش ازون سبزا

پوست آناناس رو بکنین و میوه اش رو رنده کنین، تا حدود 2 پیمانه بشه بهمراه آبش.حالا این دو پیمانه رو داخل قابلمه بریزین و آب اضافه کنید و روی حرارت وسط-پایین حدود 35 دقیقه بپزین تا نرم شن آناناس ها، شکر و آب لیمو اضافه کنید و 45-60 دقیقه دیگه بپزین تا غلیظ شه. تا 3 ماه داخل ظرف دربسته در یخچال میمونه.تا 6 ماه در فریزر.
نکته: در دستور دو پیمانه شکر زده بود برا مربا
طرز تهیه شیرینی آناناس و نارگیل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی