آموزش طرز تهیه شکر پاره؛ دسر به صرف یک شیرینی ترکیه ای! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
پودر شکر: یک دوم پیمانه
آرد سمولینا: دو و یک دوم قاشق سوپ خوری
آرد: دو و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
مواد لازم شربت:
شکر: 3 پیمانه
آب: 3 پیمانه
آب لیموترش: یک قاشق چای خوری
مواد لازم اضافی:
بادام (خام): یک الی دو پیمانه
پسته (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا برای تهیه شربت، شکر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. آب لیموترش را اضافه کرده و پس از گذشت 2 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه خمیر:
زرده و سفیده یکی از تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده آن را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز داده و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
گلوله هایی به اندازه یک آلوی درشت از مواد جدا کنید و کف دست خود شکل دهید. زرده تخم مرغ کنار گذاشته را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید و یک عدد بادام خام روی آنها قرار دهید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
شربت خنک شده را روی شیرینی ها بریزید و در صورت تمایل مقداری پسته پودر شده روی آنها بپاشید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه