آموزش طرز تهیه شيريني_هويج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
هويج ………………………… 1 کيلوگرم
شکر ………………………….. يک و نيم کيلوگرم
کره …………………………… 125 گرم
وانيل …………………………. 1 قاشق چاي خوري
مغز گردوي خرد شده ………. 1 ليوان
بيسکوييت پتي بور ………… 2 بسته
پودر نارگيل ………………….. 1 ليوان
طرز تهیه
هويج ها را رنده کرده و در ظرف مي ريزيم و روي شعله ي اجاق مي گذاريم. شکر را اضافه مي کنيم و تا زماني که آب هويج ها کشيده شود اجازه مي دهيم به آرامي بپزد سپس کره را اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم و وانيل و مغز گردو ي ريز خرد شده را نيز اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. ظرف را از روي شعله ي اجاق برداشته و بيسکوييت هاي پتي بور خرد شده را اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم. درون يک سيني، کاغذ روغني انداخته و پودر نارگيل را روي آن مي ريزيم و مواد شيريني را نيز روي پودر نارگيل ريخته و به مواد، شکل هرم مي دهيم. شيريني را به مدت 4 ساعت در يخچال گذاشته و سپس برش مي دهيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه