آموزش طرز تهیه پوره کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کدو حلوایی 1 عدد
پودر شکر (اختیاری) به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برای تهیه پوره كدو حلوایی دو روش وجود دارد
2-کدو حلوایی را دو نیم کنید و تخمههای آن را با قاشق درآورید.حدودا یك بند انگشت آب در ظرفی ریخته و سپس کدو حلوایی نیم شده را پشت و رو در آن قرار دهید. آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با ۲۰۴ درجه سانتیگراد (۴۰۰F) بپزید یا تا زمانی که پوست آن چروک شده و گوشت آن نرم شود و هنگام پخت میزان آب را بررسی کنید و اگر كم بود مقداری آب به آن اضافه كنید. سپس با قاشق گوشت کدو را در آورید. آنها را در مخلوط كن یا میكسر ریخته و پوره کنید. برای اینکه پوره رقیق و نرمی داشته باشید، مقداری آب و شكر پودر شده به آن اضافه کنید.
3-كدو حلوایی را به دو نیم ببرید و تخم های آن را جدا كرده و پوست بگیریدو با مقداری آب و شكر آبپز كنید.وقتی حدودا ۳قاشق آب كف ظرف باقی ماند شعله را خاموش كنید و آن را میكس كنید و اگر شیرینی آن كم بود كمی شكر بزنید.
سایر نکات
پوره کدو حلوایی در کشوهای غربی از پرطرفدارترین پورههاست که در برخی کیکها و پایها هم از آن استفاده میکنند. به دلیل غنی بودن از مواد مورد نیاز بدن و آنتی اکسیدانها، خوب است ما نیز این پوره را به برنامه غذاییمان اضافه کنیم. این پوره را پس از آماده شدن میتوان به مدت بیش از 4 ماه داخل فریزر نگهداری کرد
میتوانید هستهها را شسته و بو بدهید و مانند تخمه استفاده کنید
كدو حلوایی خیلی خیلی زود میسوزد و تلخ میشود همواره میزان آب آن را طی پخت چك كنید
بهتر است به پوره كمی كره و زعفران بزنید تا خوشمزه تر شود
پوره كدو حلوایی بسیار خوشمزه و كاربردی است و از آن میتوانید در تهیه بستنی ،كیك ،غذا استفاده كنید و حتی آن را به صورت ساده هم مصرف كنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه