آموزش طرز تهیه سیب زمینی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵دقیقه
زمان پخت ۲۰دقیقه
مواد لازم برای 2نفر
سیب زمینی بزرگ 3 عدد
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
هویج 1 عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
قارچ 3 عدد
ژامبون (یا مرغ آبپز شده) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و یک اندازه خلال کنید.آنها را داخل آب سرد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا نشاسته آنها خارج شود.مقداری آب را جوش بیاورید و به آن یک قاشق نمک اضافه کنید.
2-سیب زمینی ها را داخل آب جوش به مدت ۵ دقیقه قرار داده بیشتر از ۵ دقیقه داخل آب جوش نذارید بمونه.سیب زمینی ها را با آب سرد آبکش کرده و بعد از خشک شدن آنها، داخل قابلمه ی کوچکی روغن داغ کرده و سیب زمینی ها را کم کم سرخ کرده و روغن آنها را بگیرید تا نرم نشوند.
3-داخل ظرف سرو نصف سیب زمینی ها را قرار داده و قارچ ورقه ورقه شده به همراه فلفل دلمه ای نگینی ریز و مقداری هویج ریز خورد شده و ژامبون خورد شده را روی سیب زمینی ها ریخته.خیلی کم نمک و کمی فلفل و آویشن و گلپر اضافه کرده و مقداری پنیر پیتزا روی آنها بریزید.
4-بقیه سیب زمینی ها را روی مواد بریزید و روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و مقداری قارچ، فلفل دلمه،هویج روی پنیر پیتزا بگذارید.ظرف را داخل فر روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه آخر فر قرارداده تا هم از بالا و هم از پایین حرارت ببینند.
سایر نکات
موادش کاملا سلیقه ای هست میتونید به جای ژامبون از گوشت مرغ آبپز شده استفاده کنید و یا از هیچ کدام استفاده نکنید.
میتوان از ذرت و نخودفرنگی و گوشت چرخ هم استفاده کرد.
این مقدار برای ۲ نفر کافیه برای تعداد بیشتر مقدار مواد را بیشتر کنید.
میتوان سیب زمینی ها را بعد از آبپز شدن، خشک کرده و داخل پلاستیک قرار داده و در فریزر قرار داده تا یخ ببندد و موقع سرخ کردن یخ زده داخل روغن بگذارید.
بعضی از فست فود ها فقط سیب زمینی و پنیر پیتزا میگذارند پس کاملا سلیقه ایه موادش.
با سس کچاپ یا تند میل کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه