آموزش طرز تهیه سوپ گوجه_فرنگی و ريحان در نان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه فرنگي نرم ……….. 5 عدد
کره ……………………….. 1 قاشق غذاخوري
آرد ………………………… 1 قاشق غذاخوري پر
آب ………………………… 1 ليوان
آب گوشت يا مرغ ………. يک و نيم ليوان
شير ……………………….. 1 ليوان
نمک و فلفل ………………. به مقدار لازم
ريحان خرد شده …………. به مقدار لازم
پنير پيتزاي رنده شده …… به مقدار لازم
نان گرد و سنگين ………… به تعداد لازم
طرز تهیه
پوست گوجه فرنگي ها را گرفته و نگيني خرد مي کنيم. کره را در ظرفي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و آرد را اضافه کرده و خوب تفت مي دهيم سپس گوجه فرنگي هاي خرد شده را به همراه يک ليوان آب اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم گوجه فرنگي بپزد و بعد سوپ را با گوشتکوب برقي ميکس و يک دست مي کنيم سپس آب گوشت يا مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و هم مي زنيم و نزديک به پايان زمان طبخ سوپ، شير را به سوپ اضافه کرده و اجازه مي دهيم چند دقيقه ي ديگر به آرامي بجوشد و بعد از روي شعله ي اجاق برمي داريم. سر نان ها را برش زده و خمير داخل نان ها را خالي مي کنيم و در سيني فر مي چينيم و به مدت 15 دقيقه در فري که از قبل با دماي 170 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا کمي خشک و سفت شود. سوپ را در نان ها مي کشيم و روي آن را با پنير پيتزاي رنده شده و ربحان خرد شده تزيين مي کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه