آموزش طرز تهیه سوپ بوقلمون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
عصاره بوقلمون 4 پیمانه
آب 1 پیمانه
برنج (خام) 1/2 پیمانه
نخود پخته و آبکشی شده 450 گرم
گوشت بوقلمون پخته و خرد شده 3-2 پیمانه
ماست پرچرب 1 پیمانه
تخم مرغ (زرده) بزرگ 1 عدد
آرد 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره 2 قاشق غذا خوری
سیر 2 حبه
پودر پاپریکا شیرین یا دودی 2 قاشق مربا خوری
پودر فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
نعنا تازه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
لیمو ترش (برش هایی برای سرو کردن) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-½ پیمانه آب، کمی نمک و برنج را در ظرفی بریزید. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید.
2-سپس شعله را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و ۱۰ دقیقه در همین حالت باقی بگذارید تا خنک شود
3-در ظرف دیگری عصاره بوقلمون را گرم کنید
4-ماست، زرده تخم مرغ و آرد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس عصاره بوقلمون گرم شده را به تدریج به مخلوط ماست بیفزایید و مرتب هم بزنید. این مخلوط را حرارت دهید
5-در مرحله بعدی نخود پخته، گوشت خرد شده بوقلمون و برنج پخته شده را به مخلوط ماست و عصاره بوقلمون اضافه کنید. در آخر مقداری نمک و پودر فلفل سیاه اضافه کنید
6-کره را در ظرفی روی حرارت متوسط گرم نمایید. سیر له شده، پاپریکا و فلفل قرمز را در آن بریزید و به مدت ۲ دقیقه آنها را با کره تفت دهید تا عطرشان بلند شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید
7-سوپ را سرو کرده روی سوپ مقداری از سس کره و پاپریکا بریزید. سپس مقداری نعنای خرد شده روی آن بپاشید و سوپ را با برشهای لیمو سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه