آموزش طرز تهیه سوپ بروكلى . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نیم کیلو بروکلی
1 عدد هویج کوچک اگه بزرگ بود نصفش
1/4 قسمت سفید تره فرنگی
1/4 پیاز
برگ کرویز اگه داشته باشین 6,7 برگ ویا یک شاخه که عطرشو بده(اختیاری هست)
1عدد سیب زمینی کوچک
برای سس
آرد 1.5 قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع(50 گرم)
شیر 250ml
طرز تهیه
بروکلی را به تیکه های کوچیک میبریم و بعد از شستن همرا با سایر سبزیجات در ظرفی ریخته آب میریزیم تا جایی که روی سبزیجات آب بیاد و میجوشانیم وقتی جوشید و به قوام مورد نظر رسید با بلندر له میکنیم.کره و یا روغن مایع را با یک ونیم قاشق غذاخوری آرد تفت میدیم(زیاد تفت ندین وقتی عطرش رو حس کردین کافیه) سریع از روی حرارت برداشته با 250mlشیر سرد هم میزنیم تا آرد از هم باز بشه و به سبزیجات له شده که در حال جوشیدن هستن اضافه کرده هم میزنیم در این زمان یک قاشق غذا خوری بلغور به سوپ اصافه میکنیم (بهتراست بلغور را از نیم ساعت قبل با آب گرم خیس کنید و از همان شروع کار با بقیه مواد بریزید تا کامل بپزد)نمک را اضافه کرده وقتی به قوام رسید از روی حرارت برمیداریم (بدون نون گذاشتم اگه کسی دوست داشت میتونه با نون بخوره)
نکته:سبزی کرویز یا کروزkaroz سبزی محلی شبیه جعفری ولی درشت تر که در تهیه آش ها و ترشی ها استفاده میشود.ميتونين به جاىكروز ،از كرفس استفاده كنين
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه