آموزش طرز تهیه سوپ اسپاگتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده (بدون چربی-ترجیحا گوساله ) 450 گرم
پیاز متوسط( خرد شده) 1 عدد
فلفل دلمه ای کوچک( خرد شده) 1 عدد
کرفس (خرد شده ) 1 ساقه
هویج متوسط( خرد شده) 1 عدد
سیر ریز (خرد شده) 1 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پخته ریز خرد شده و جوشیده (همراه با آب آن) 400 گرم
آب 3 لیوان
سس اسپاگتی 400 گرم
شکر 1 قاشق سوپ خوری
ادویه ایتالیایی (ترکیبی از اورگانو، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر) 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
اسپاگتی (پاستای رشته ای) خشک، اسپاگتیها را به قطعات کوچک بشکنید 60 گرم
طرز تهیه
1طوشت، پیاز، فلفل سبز، کرفس، هویج و سیر را در یک قابلمه بزرگ و بر روی حرارت متوسط بپزید تا سبزیجات نرم شده و گوشت تغییر رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنید. سپس چربیهای اضافه آن را بگیرید.
2-گوجه فرنگیهای جوشیده را همراه با آب آن به این مخلوط اضافه کنید. آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، پودر فلفل و فلفل قرمز را نیز به مواد بیافزایید. مخلوط را به دمای جوش برسانید.
3-اسپاگتی را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بجوشند. درب قابلمه را نبندید و بگذارید مواد داخل آن به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که اسپاگتی نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه های مورد نظر کشیده و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه