آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه گنبد تیرامیسوی بنفش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه گنبد تیرامیسوی بنفش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری سس کارامل شیری(دولسه دلچه)(اختیاری)-1 بسته کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی-1 استکان شیر سرد-میوه های یخ زده یا تازه(تمشک، زغال اخته و… )-1 لیوان نسکافه-بیسکوییت لیدی فینگر-1.5 لیوان شیر- 3 قاشق غذاخوری آرد -3 قاشق غذاخوری شکر – 1 قاشق مرباخوری کره – 100 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه(labne)

طرز تهیه

با 1 استکان شیر، کرم شانتی رو خوب هم بزنین، بعد بزارین یخچال. در یک قابلمه، شیر، آرد، شکر و کره رو روی شعله اونقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه، بعد از شعله بردارین، همینکه ولرم شد، پنیر رو هم اضافه کنین و اونقدر هم بزنین تا یکنواخت بشه، بعد بزارین سرد بشه. بعد از سرد شدن بهش کرم شانتی و سس کارامل شیری رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد بزارین یخچال.
داخل یک کاسه ی گنبدی شکل، سلفون بکشین، نسکافه رو آماده کنین و بیسکویت هارو توش بزنین و بچینین توی کاسه، طوریکه جای خالی نمونه. بعد داخل مخلوط کرم شانتی که یخچال بود، میوه های جنگلی اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد روی بیسکویت ها بریزین و دوباره بقیه بیسکویت هارو به نسکافه بزنین و بچینین. سلفون رو ببندید و تیرامیسو رو بزارین یک شب یخچال بمونه، بعد هنگام سرو کردن روش پودر کاکائو الک کنین(دارچین هم بزنین بد نمیشه). نوش جان
طرز تهیه گنبد تیرامیسوی بنفش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی