آموزش طرز تهیه گنبد تیرامیسوی بنفش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری سس کارامل شیری(دولسه دلچه)(اختیاری)-1 بسته کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی-1 استکان شیر سرد-میوه های یخ زده یا تازه(تمشک، زغال اخته و… )-1 لیوان نسکافه-بیسکوییت لیدی فینگر-1.5 لیوان شیر- 3 قاشق غذاخوری آرد -3 قاشق غذاخوری شکر – 1 قاشق مرباخوری کره – 100 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه(labne)
طرز تهیه
با 1 استکان شیر، کرم شانتی رو خوب هم بزنین، بعد بزارین یخچال. در یک قابلمه، شیر، آرد، شکر و کره رو روی شعله اونقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه، بعد از شعله بردارین، همینکه ولرم شد، پنیر رو هم اضافه کنین و اونقدر هم بزنین تا یکنواخت بشه، بعد بزارین سرد بشه. بعد از سرد شدن بهش کرم شانتی و سس کارامل شیری رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد بزارین یخچال.
داخل یک کاسه ی گنبدی شکل، سلفون بکشین، نسکافه رو آماده کنین و بیسکویت هارو توش بزنین و بچینین توی کاسه، طوریکه جای خالی نمونه. بعد داخل مخلوط کرم شانتی که یخچال بود، میوه های جنگلی اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد روی بیسکویت ها بریزین و دوباره بقیه بیسکویت هارو به نسکافه بزنین و بچینین. سلفون رو ببندید و تیرامیسو رو بزارین یک شب یخچال بمونه، بعد هنگام سرو کردن روش پودر کاکائو الک کنین(دارچین هم بزنین بد نمیشه). نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه