آموزش طرز تهیه سمبوسه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
مواد میانی سمبوسه به دلخواه خودتونه اما من گوشت چرخ کرده مرغ رو با پیاز خردشده و روغن و نمک و زردچوبه و فلفل دلمه ای نگینی شده تفت دادم میتونید به موادش قارچ یا یدونه سیب زمینی نگینی شده و کمی جعفری خردشده هم اضافه کنید و تفت بدین که من اضافه نکردم بعد از اینکه مواد تفت خوردن و گوشت مرغ تغییر رنگ داد یکی دوقاشق رب گوجه رو هم اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم،مواد سمبوسه رو داخل نان لواش میپیچیم و دو طرف آنرا در روغن سرخ میکنیم بعد از اینکه سرخ شدن توی یک بشقای چندتا دستمال کاغذی بچینید و سمبوسه ها رو یکی یکی روی آن قرار دهید تا روغن اضافیشون گرفته شود. طریقه پیچیدن به اینصورته که نان نرم لواش رو بصورت نوارهای مستطیلی میبریم و مواد رو در یک گوشه آن بصورت مثلث میریزیم و تا میکنیم و هر مثلث رو دوباره تا میکنیم تا درآخر به شکل یک مثلث دربیاد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه