آموزش طرز تهیه سس کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
پنیر خامه ای (در دمای اتاق) 225 گرم
پودر شکر 450 گرم
پوره کدو 410 گرم
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
اسانس پرتقال (اختیاری) 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و پودر شکر را با سرعت متوسط مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
2-پوره کدو را همراه با دارچین و اسانس پرتقال اضافه کنید و بعد دوباره مخلوط کنید تا صاف و کرمی شود.
3-نان شیرینی زنجبیل دار را در کیسه پلاستیکی بریزید و درب آن را ببندید و آن را با وردنه له کنید سپس روی سس کدو حلوایی بریزید و با شیرینی زنجبیل دار سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه