آموزش طرز تهیه سریع و آسان پای آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد مورد نیاز
۶۰۰ گرم آلبالو
۳۰ گرم کره ذوب شده
۴ عدد تخم مرغ
۲۵۰ میلی لیتر شیر
۱۰۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم شکر
۱۲ گرم وانیل
مقداری نمک
پودر شکر
آلبالوها را شسته و هسته آن ها را بیرون بیاورید. کف قالب را چرب کنید و روی آن یک لایه شکر بپاشید. آلبالوها را داخل آن قرار دهید.
تخم مرغ ،نمک، شکر را با هم مخلوط کنید. شیر، آرد، وانیل و کره را به آن اضافه کنید. و با هم مخلوط کنید.
مواد را روی آلبالوها بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید.
وقتی آماده شد با پودر شکر تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه