آموزش طرز تهیه ساوارین مرغ فلفلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
پنیر لیقوان 65 گرم
کره نرم شده 55 گرم
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 پنس
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
آرد الک شده 70 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سفید 1/4 قاشق چای خوری
پاپریکا 1 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای رنگی خردشده 3 قاشق سوپ خوری
جعفری و گوجه گیلاسی برای تزئین به مقدار لازم
مواد لازم
کره 20 گرم
مرغ پخته ریش ریش شده 1 پیمانه
پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپ خوری
سس فلفل 1 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای رنگی خردشده 1/4 پیمانه
پیازچه 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برای تهیه ساوارین مرغ فلفلی ابتدا قالبهای ساوارین را چرب كرده، فر را روی دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم كنید. كره نرم شده و پنیر را با دور متوسط همزن بزنید. سپس تخممرغها را دانهدانه اضافه كنید. حالا نمك، فلفل و پاپریكا را نیز اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید.
2-آرد و بیكینگپودر را داخل مواد ریخته و خوب هم بزنید. در انتها رب و فلفل دلمه ای را اضافه كرده و با لیسك به خورد مواد بدهید.
3-مواد را داخل قیف بریزید و قالبهای ساوارین را با آن پر كنید و آنها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از پخت كامل و خنك شدن ساوارینها آنها را با مواد مرغی پر كنید و به دلخواه با گوجه گیلاسی و جعفری تزیین كنید.
4-طرز تهیه مواد میانی ساوارین مرغ فلفلی : ابتدا داخل تابه كره را بریزید و فلفلدلمه ای را در آن كمی تفت دهید تا سبك شود. سپس بقیه مواد را اضافه كرده و در حد مخلوط و یكدست شدن تفت دهید.بعد از خنك شدن داخل نانها را با مواد پر كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه