آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ
۲ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۴ عدد نان پیتا
یکسوم فنجان سرکه برنج
۳ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ عدد لیمو ترش
۲ حبه سیر (ریز خرد شده)
مقداری پودر زنجبیل
یکسوم کاهو (نازک برش خورده)
یکسوم کلم قرمز (نازک برش خورده)
۱ عدد فلفل دلمهای قرمز (نازک برش خورده)
۱ عدد فلفل دلمهای زرد (نازک برش خورده)
۱ عدد هویج بزرگ خرد شده
۶ عدد پیازچه خرد شده
ریحان تازه برای تزیین
یکچهارم عدد آووکادو در صورت تمایل
گشنیز تازه برای تزیین
یکچهارم فنجان بادام زمینی خرد شده
طرز تهیه
بتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و سینههای مرغ را با ۱ عدد پیاز بپزید.
داخل یک کاسه، سرکه برنج، سس سویا، آب لیمو ترش و سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید و کاهو، کلم قرمز و فلفل دلمهایها را داخل آن بریزید. سپس هویج و پیازچه را هم با چند تکه آووکادو خرد شده اضافه کنید.
مرغ پخته شده را از قابلمه بیرون آورده و با دست ریشریش کنید.
مرغ را هم به کاسه سبزیجات اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده، مایع سس را اضافه کنید. بعد، بادام زمینیها را هم اضافه کنید.
بعد از این که همه مواد را با هم مخلوط کردید. نان پیتاها را روی میز کارتان پهن کنید. سپس مواد را روی نصف نانها بریزید و طرف دیر نان را برگردانید.
مقداری ریحان و گشنیز برای تزیین روی ساندویچها بریزید سپس نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه