این سالاد مرغ و پیازچه بسیار خوش طعم و مزه است و اگر تنوع سالادها را دوست دارید از پختن آن پشیمان نمی شوید. به ویژه که طعم متفاوت آن باعث می شود حتی کسانی که مرغ هم دوست ندارند طرفدار این سالاد باشند. مواد تشکیل دهنده این سالاد بسیار فراوان و در دسترس است و می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. نوع سرو سالاد مرغ و پیازچه به سلیقه خودتان بستگی دارد و کاملا اختیاریست. این سالاد را می توانید به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا یک شام سبک میل کنید.
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر
- دو عدد سینه مرغ
- نصف لیوان جعفری
- 1/3 لیوان پیازچه
- سس مایونز
- ماست چکیده یا یونانی
- گردو
- نمک و فلفل
طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه
ابتدا مرغ را به روش معمول و همیشگی با آب و پیاز و ادویه بپزید. بعد اجازه دهید خنک شود و ان را ریش ریش کنید.
جعفری و پیازچه را خرد کرده و به مرغ ها اضافه کنید.
به میزان دو قاشق از ماست و دو قاشق از سس را به مواد بزنید. اضافه کردن ماست باعث می شود کالری سالادتان کمتر باشد و سالم تر شود.
گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سالاد را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
سالاد را دوباره با سس و ماست ترکیب کنید تا همه مواد در سس آغشته باشند. به هیچ عنوان از ماست آبکی استفاده نکنید.
وقتی مرغ با سس ترکیب می شود، حجم آن کمتر به نظر می رسد. اگر می خواهد میزان آن را زیادتر کنید، از چیپس خرد شده استفاده کرده و آن را به سالاد در این مرحله اضافه کنید. چیپس حجم بیشتری به سالادتان می دهد و اگر از چیپس با طعم دلخواهتان استفاده کنید هم باعث می شود خوشمزه تر شود البته اگر با میزان کالری آن مشکلی ندارید.
سالاد را مانند سالاد الویه و یا روی نان تست سرو کنید.
نکته: می توانید این سالاد را با خیارشور هم تهیه کنید اما طعم متمایز آن را می گیرد و آن را به طعم سالاد الویه نزدیک می کند.
نوش جان
منبع:
هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه