آموزش طرز تهیه رولت مخملی قرمز و خامه نعنایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
آرد 1 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 3/4 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
شکر 3/4 پیمانه
کره آب شده خنک 2 قاشق سوپ خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
شیر 2 قاشق سوپ خوری
سرکه سفید 1 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
پودر شکر 1/3 پیمانه
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) 4 عدد
کره آب شده و از حرارت افتاده 2 پیمانه
شکلات سفید آب شده و خنک 100 گرم
عصاره نعنا 3/4 قاشق چای خوری
پودر وانیل 1 قاشق چای خوری
شکلات خردشده برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ طوری که کمی از کاغذ از قالب بیرون بزند.
2-آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و ۳-۲ بار الک کنید. تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط حدود ۵ دقیقه بزنید تا کاملا با هم مخلوط شده و تغییر رنگ دهند. سپس کره، وانیل، شیر، سرکه سفید و به میزان لازم رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید. سرعت همزن را کم کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
3-نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا مخلوط آرد در مواد حل شوند. بقیه مواد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. مایه را داخل قالب مورد نظر بریزید. قالب را به مدت ۱۵- ۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید.
4-بعد از این که کیک آماده شد از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود. لبههای کاغذ روغنی را بگیرید. با کمک آنها کیک را از قالب درآورید و روی حوله تمیزی قرار دهید. به آرامی کاغذ روغنی را خارج کنید، پودر شکر را روی کیک بریزید و با حوله، کیک را لوله کنید و کنار بگذارید.
5-سفیده ها و بقیه پودر شکر را با همزن برقی آن قدر بزنید تا پف کرده و سفت شوند. سپس بقیه مواد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خامه نرم و یکدستی حاصل شود.
6-بعد از این که کیک خنک شد، آن را باز کنید. نیمی از خامه را روی آن بمالید و پخش کنید. سپس دوباره آن را لوله کنید و داخل ظرف قرار دهید. روی رولت را با بقیه خامه بپوشانید، آن را با مقداری شکلات خرد شده تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه