آموزش طرز تهیه رولت سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سیب …………………………. ۱ کیلوگرم
آرد ……………………………. ۳۰۰ گرم
کره ……………………………. ۱۷۰ گرم
آرد سوخاری …….…………… ۸۰ گرم(بدون نمک)
شکر ……………….………….. ۷۵ گرم
کشمش ……………………….. ۴۰ گرم
میوه کاج …………………….. ۲۵ گرم(اختیاری)
تخم مرغ …………………….. ۱ عدد
رنده ی پوست لیموترش ……. ۱ لیمو ترش
پودر دارچین …………………. به مقدار لازم
نمک ……………………………. نوک قاشق چای خوری
آب ……………………………… ۱ قاشق مربا خوری .
مواد لازم روی رولت:
زرده ی تخم مرغ ……………. ۱ عدد
شکر ……………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، نمک ، یک قاشق غذاخوری از شکر ، ۵۰ گرم از کره ، تخم_مرغ و آب را در ظرف مناسبی، به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود. روی خمیر را می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. هسته های سیب ها را جدا کرده و به صورت نازک، برش می زنیم. آرد سوخاری ساده و بدون نمک و ادویه را در تابه ای ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا برشته شود سپس از روی حرارت برمی داریم. کشمش ها را در یک ظرف آب، خیس می کنیم. ۵۰ گرم از کره را روی شعله ی کم اجاق، ذوب می کنیم. خمیر را به وسیله ی یک وردنه روی پارچه ی تمیزی باز می کنیم و به کمک کف دست و انگشتان، خمیر را به شکل مستطیل، آن قدر باز می کنیم تا نازک شود. تمام سطح خمیر را به کره ی ذوب شده آغشته می کنیم. آرد سوخاری را روی تمام سطح خمیر پخش کرده و ورقه های سیب را روی خمیر می چینیم سپس کشمش و میوه ی کاج (در صورت دسترسی) را روی خمیر پخش می کنیم و رنده ی پوست یک لیموترش تازه ، شکر و پودر دارچین را روی بقیه ی موادِ روی خمیر می ریزیم و کره ی باقی مانده را روی مواد پخش می کنیم. کمی از لبه های طولی خمیر را روی مواد برمی گردانیم تا هنگام رول کردن، مواد نریزد. به کمک پارچه ی زیر خمیر، خمیر را رول می کنیم و رول را روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم. روی خمیر را به زرده ی تخم مرغ آغشته کرده و شکر می پاشیم. سینی فر را به مدت حدود یک ساعت درون فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم و به صورت سرد یا گرم ، سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه