آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رولت خامه ای از باقیمانده کیک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت خامه ای از باقیمانده کیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

کیک (اضافات باقی مانده کیک) 500 گرم
شیر 1/5 فنجان
شکلات تلخ یا شیرین 100 گرم
خامه قنادی 100 گرم

طرز تهیه

1-کیک رو با گوشت کوب خوب له کنید

2-شیر رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه کیک پودر شده خودشو بگیره

3-شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید اگر از شکلات تلخ استفاده وردید ۱ قاشق عسل به شکلات اضافه کنید و در اخر به شکلات ۵۰ گرم کره اضافه کنید.اضافه کردن کره اختیاریه.

4-اگر هنوز کیکتون احتیاج به شیر داره کمی شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید(باید مراقب باشید شیر رو در حدی اضافه کنید که کیکتون حالت خمیری نگیره )بنابراین اضافه کردن شیر دست خودتونه و باید خودتون تشخیص بدید

5-دو لایه سلفون روی سینی پهن کرده کیک رو روی سلفون پهن کرده و با دست صاف و یکدست میکنیم

6-خامه قنادی رو روی کیک کشیده و با کمک سلفون رول کرده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده که خودشو بگیره.(میتونید بعد از کشیدن خامه موز هم وسط رولت اضافه کنید)

7-بعد از چند ساعت رولت رو از یخچال بیرون اورده و با سس شکلات تزئین کنید.(شکلات رو بن ماری کنیدو بهش خامه یا شیر اصافه کرده و روی حرارت قراردهید که سس به غلظت مناسب برسد و سپس روی رولت بریزید)
طرز تهیه رولت خامه ای از باقیمانده کیک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی