آموزش طرز تهیه رول کرپ گوشتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کرپ:
4 پیمانه شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
4 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری روغن مایع آفتابگردان
1/2 قاشق چایخوری نمک
برای داخل کرپها:
2 پیاز، ریز خرد شده
1 پیمانه نخود فرنگی آب پز شده(اختیاری)
250 گرم قارچ
250 گرم گوشت چرخ کرده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
رب گوجه فرنگی (اختیاری)
برای سرخ کردن:
1 پیمانه آرد سوخاری
3 تخم مرغ، کمی با چنگال زده شده
روغن مایع آفتابگردان
طرز تهیه
همه مواد کرپ رو مخلوط کنین، تابه نچسب رو گرم کنین، یک ملاقه از مخلوط داخل تابه بریزین و پخش کنین و هر دو طرفشو سرخ کنین، بقیه مخلوط هم اینجوری سرخ کنین، ملاقه ملاقه.کلفتی کرپها دلبخواهیه.
برای مواد گوشتی، پیاز رو در روغن تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و بپزین تا آبشو بکشه، بقیه مواد رو اضافه کنید و تفت بدین.
مواد گوشتی رو داخل کرپها بزارین و از دو طرف به داخل تا کنین و رول کنین، رولهارو داخل تخم فرو کنید بعد داخل آرد سوخاری بغلطونین، و داخل روغن داغ سرخ کنید بعد روی دستمال کاغذی بزارین تا روغن اضافیشون بره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه