آموزش طرز تهیه رول زيتون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ …………………………. 2 عدد
ماست …………………………….. 1 ليوان
مايه ي خمير ……………………… 1 قاشق غذاخوري
شکر ……………………………….. 1 قاشق مرباخوري
آب ولرم …………………………… 1 ليوان
روغن مايع ………………………… 1 ليوان
آرد …………………………………. به مقدار لازم
نمک ……………………………….. 1 قاشق مرباخوري
مواد لازم داخل رول:
زيتون بي هسته ي خرد شده …… به مقدار دلخواه
کره ………………………………… 2 قاشق غذاخوري
روغن مايع ………………………… نصف فنجان
طرز تهیه
آب ولرم را در ظرفي ريخته و مايه ي خمير و شکر را به آن اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم 5 دقيقه بماند سپس يک تخم مرغ کامل و سفيده ي تخم مرغ(زرده ي تخم مرغ را براي روي رول نگه مي داريم) ديگر، ماست، روغن مايع و نمک را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و آرد را کم کم اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم تا زماني که خمير نرم و لطيفي به دست آيد. روي خمير را با پارچه ي تميزي مي پوشانيم و اجازه مي دهيم يک ساعت بماند تا عمل بيايد. سپس خمير را به 3 قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را به وسيله ي وردنه به شکل يک مستطيل باز مي کنيم و همه ي سطح داخل خمير را به مخلوط کره ذوب شده و روغن مايع آغشته کرده و با زيتون بي هسته ي خرد شده مي پوشانيم و خمير را رول مي کنيم و با يک چاقوي تيز رول ها را به تکه هايي به طول دو بند انگشت برش مي دهيم. رول هاي برش خرده را درون سيني فر که از قبل چرب کرده ايم يا درون آن کاغذ روغني گذاشته ايم مي چينيم و روي رول ها را به زرده ي تخم مرغ آغشته کرده و سيني را در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا رول ها بپزد و روي آن ها طلايي شود.
شيرينانه: از هر ماده ي دلخواهي مانند گوشت، پنير يا سيب زميني و سبزيجات، مي توانيم به عنوان مواد مياني اين نان استفاده کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه