آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رول ارده گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رول ارده گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
نصف پاکت خمیر مایه خیس(یا 1قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
1 قاشق مرباخوری نمک
2 قاشق مرباخوری شکر
2 عدد تخم مرغ(زرده های تخم مرغ برای روی خمیر)
حدود 5.5 لیوان آرد(نسبت به نوع آرد مقدار آرد میتواند تغییر کند)
برای لایه های وسط:
100 گرم کره آب شده
1 استکان ارده(استکان کمر باریک ترک،100 گرم)
نصف استکان شکر(35 گرم)
1 لیوان گردوی خرد شده

طرز تهیه

شیر و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید خمیر مایه خیس را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید و تا وقتی که خمیر مایه حل شود با همزن دستی هم بزنید(اگر خمیر مایه خیس ندارید خمیر مایه خشک بریزید)سپس روغن مایع ، سفیده های تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید.آرد را با کنترل بریزید و با دست ورز بدید. من مقدار آردی که استفاده کردم بین 5.5 و 6 لیوان بود اما شما آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی باشد و به دست نچسبد.روی خمیر را بپوشانید و حدود 45دقیقه استراحت بدید.
کره را روی اجاق آب کنید سپس از روی اجاق بردارید و ارده و شکر را به کره اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز بدید و به دو قسمت و هر خمیر را به 5 چانه مساوی تقسیم کنید.کلا 10چانه آماده میکنید.با 5 چانه اول شروع کنید چانه ها را با دست و یا با وردنه اندازه بشقاب سرو کوچک باز کنید خیلی بزرگ باز نکنید. بعد از اینکه 5 چانه را باز کردید روی خمیرهای باز شده مخلوط ارده و کره فراوان بمالید و گردو ریز خرد شده بپاشید(من گردوی خیلی ریز استفاده کردم شما میتوانید کمی درشت تر خرد کنید)خمیر دوم را روی خمیر اول بذارید و باز مخلوط ارده و کره بمالید و گردو بپاشید.تا تمام شدن 5 خمیر اینکار را ادامه بدید روی لایه آخر چیزی نمیزنید و این پنج خمیر ارده ای را داخل یخچال بذارید(15_10 دقیقه در یخچال نگه دارید)حالا 5 چانه دوم را هم آماده کنید و در یخچال بذارید.
سپس خمیر اول را از یخچال بردارید و با وردنه به شکل مربع باز کنید و مثل فیلم با چاقو برش بزنید و رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.روی خمیر ها زرده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید(میتوانید 5 تا 10 دقیقه داخل سینی استراحت بدید)در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از پخت کمی ترد است و تا چند روز تازه گی خودش را حفظ میکند.
طرز تهیه رول ارده گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی