آموزش طرز تهیه ران مرغ سوخاری کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری 1 لیوان
سس مایونز 1/4 لیوان
سس خردل 1/4 لیوان
سیر 2 حبه
ران مرغ 8 عدد
طرز تهیه
1-ران های مرغ را ۱ دقیقه داخل آب بسیار سرد قرار دهید سپس با دستمال کاغذی خشک کنید ، روی ران مرغ ها نمک و فلفل بپاشید و کناری قرار دهید
2-سس خردل ، سس مایونز ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
3-ران های مرغ را داخل سس بزنید تا تمام قسمت های ران به سس آغشته شود
4-آرد سوخاری را با جعفری خرد شده مخلوط کنید
5-سپس مرغ رو داخل آرد سوخاری بغلطانید.
6-ران های مرغ را درون سینی بگذارید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند و روی مرغ ها طلایی شود ( میتوانید پس از پخت ۲ دقیقه بخش بالایی فر را روشن کنید تا سطح مرغ ها برشته تر شود )
7-ران مرغ های سوخاری را همراه با لیمو ترش ، سالاد و … میتوانید سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه