آموزش طرز تهیه دمی بلغور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بلغور گندم ۴ پیمانه
مرغ چند تکه
لپه کمی بیشتر از نصف پیمانه
سبزی خشک شامل تره،پیازچه،جعفری و ریحان نصف پیمانه که تره و پیازچه بیشتر از بقیه باشد
سبزی کوهی(والک) در صورت تمایل مقدار کمی
پیاز دوعدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
نمک،زردچوبه و فلفل قرمز بمقدار لازم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن مقداری
طرز تهیه
ابتدا مرغ رو با ۴لیوان آب و یک پیاز و نمک میذاریم تقریبا بپزه،لپه ها رو هم از قبل میشوریم و داخل آب جوش میذاریم و چند بار آبش رو عوض میکنیم و بعد از اینکه مرغ ده دقیقه پخت لپه ها و سبزی را اضافه کرده و میذاریم بپزه در اواسط پخت یک سیب زمینی را هم پوست میگیریم و به چند تکه تقسیم میکنیم و به مرغ اضافه میکنیم تا سیب زمینی هم بپزد،یک پیاز رو خرد کرده و در مقداری روغن تفت میدیم و به آن فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و بعد از اینکه کمی تفت خورد به آن دو قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و به آب مرغ اضافه میکنیم،در اواخر پخت مرغ،بلغور را کمی میشوریم و به محتویات داخل قابلمه اضافه میکنیم تا کمی بپزد وقتی آبش تقریبا در حال تمام شدن بود دمکنی رو میذاریم و حرارت رو کم میکنیم تا مثل کته دم بکشد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه