آموزش طرز تهیه دسرهای شکلاتی 10 دقیقه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مافین فنجانی
۳ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر
¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری شیر
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن
½ قاشق چای خوری وانیل
آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید.
شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید.
این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.
کلوچه شکلاتی
۱۵۰ گرم کره
۶۵ گرم پودر کاکائو
۲۰۰ گرم شکر
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۱۰۰ گرم آرد
کره را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر آب کنید. شکر، پودر کاکائو و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
تخم مرغ ها و آرد را اضافه کرده و هم بزنید.
قالب را با کره چرب کنید. خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید.
کیک شکلاتی
۱۰۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم شکلات
۱۰۰ گرم شکر
۵۰ گرم کره
۳ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۱ شیشه نوتلا
کره و شکلات را گرم کرده و با هم ترکیب کنید.
تخم مرغ ها و شکر را هم بزنید تا ترکیب نرمی به دست بیاید.
سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر روشن و پف کرده به دست بیاید.
وقتی کره و شکلات ذوب شده کمی سرد شد به خمیر اضافه کرده و هم بزنید. سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۵ دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید. کیک را در ۳ لایه برش بزنید و بین آن ها نوتلا بریزید و در آخر روی کیک را با نوتلا بپوشانید.
توپک های شکلاتی
۳۰۰ گرم کلوچه
۲/۳ پیمانه شیر تبخیر شده
۱۰۰ گرم کره
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
کوکی ها را آسیاب کنید.
داخل ظرف دیگری پودر کاکائو را با شیر و کره ترکیب کنید.
سپس کوکی های آسیاب شده را به مواد اضافه کنید. ابتدا با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل توپ های کوچک در بیاورید. و روی آن ها را پودر کلوچه بپاشید.
فوندوی شکلاتی
۲۰۰ گرم شکلات
۱۰۰ میلی لیتر خامه
میکس میوه
شکلات را آب کنید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
ترکیب شکلاتی را داخل فنجان بریزید و میوه ها را داخل آن فرو کرده میل کنید.
در صورت لزوم فوندوی شکلاتی را می توانید دوباره گرم کنید.
کیک شکلاتی
۳۰۰ گرم کوکی
۱۵۰ گرم کره
۳ الی ۴ قاشق غذاخوری کره کاکائو
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
۵۰ الی ۱۰۰ گرم پودر شکر
۲۰۰ گرم شکلات
۱۰۰ گرم خامه
کره را آب کنید و کوکی ها را داخل مخلوط کن آسیاب کنید.
کوکی ها را داخل قالب بریزید و با لیوان محکم فشار دهید. سپس داخل یخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای را هم بزنید و در حال هم زدن پودر شکر را به آن اضافه کنید.
یک بار دیگر ترکیب پنیر و پودر شکر را هم بزنید. شکلات را آب کنید و بعد از این که کمی سرد شد به پنیر اضافه کنید.
خامه را در ظرف جداگانه ای هم بزنید تا رنگ آن روشن و کمی پف کرده شود.
سپس خامه را به مواد اضافه کنید و با یک قاشق کوچک خوب هم بزنید. سعی کنید حالت کف دار مواد از بین نرود.
وقتی مواد کاملا یکدست شد لایه پایه کیک را از یخچال بیرون بیاورید و مواد را روی آن بریزید. سپس به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. روی آن پودر کاکائو بریزید یا با میوه تزئین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه