آموزش طرز تهیه دسر موکا (شکلاتی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
شکر ۷ قاشق غذاخوری پر
خامه صبحانه ۱ پاکت
پودر نسکافه یا قهوه ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری پر
آب سرد نصف لیوان
طرز تهیه
خامه را داخل قابلمه ای میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم و هم میزنیم تا خامه صاف و روان شود ولی نباید بجوشد،وقتی خامه صاف شد شکر و شکلات تخته ای را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا شکر و شکلات در خامه حل شود وقتی حل شد قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و ۳ لیوان شیر و پودر کاکائو و پودر نسکافه را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و دوباره روی حرارت میذاریم و تا همه ی مواد حل شوند ولی نیازی نیست بجوشد هینکه مواد حل شدن از روی حرارت برمیداریم.
نصف لیوان آب سرد را در قابلمه ی کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن میپاشیم و قابلمه را روی سماور درحال جوش میذاریم تا به روش بن ماری حل شود وقتی پودر ژلاتین کاملا حل شد آنرا به مخلوط شکلاتی اضافه میکنیم و هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و قالب و تکسچر را چرب کرده و تکسچر را داخل قالب قرار میدیم و دسر را داخلش میریزیم و حدود ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد.
نحوه ی خارج کردن دسر از قالب تکسچردار رو که خیلیاتون ازم خواسته بودین تو پست بعدی براتون
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه