آموزش طرز تهیه دسر طالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
دسر طالبی همانند دسر سیب ژله ای از جمله دسر های خوشمزه و پرطرفداری است که برای فصل گرما بسیار مناسب است و به دلیل بوی فوق العاده و طعم بی نظیر طالبی طرفداران زیادی دارد.
شما می توانید در منزل به راحتی این دسر خوشمزه و عالی را برای عصرانه و یا جشن تولد در روزهای گرم تابستان درست کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
مواد لازم:
طالبی نصف یک طالبی (حدود ۵۰۰ گرم)
شیر ۱ لیوان
شکر 2 قاشق غذا خوری (میزان شکربستگی به شیرینی طالبی دارد)
پودر ژلاتین ۳ الی 4 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
توجه کنید پودر ژلاتین با پودر ژله فرق دارد، پودر ژلاتین در لوازم قنادی ها و سوپری ها موجود است.
مقدار خامه هم سلیقه ای هست و به جای خامه صبحانه، خامه قنادی هم می توان استفاده کرد، فقط چون خامه قنادی شیرین هست، در میزان شکر حتما دقت کنید.
1. برای شروع ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین به خوبی در آب حل شود و شفاف شود. پودر ژلاتین که در آب حل شد، از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود.
2. حالا نصف یک طالبی را پوست می کنیم و خرد می کنیم و داخل مخلوط کن می ریزیم، شیر و شکر را هم به آن اضافه کرده وخوب میکس می کنیم. بعد از چند دقیقه مخلوط شدن، حتما میزان شکر را تست می کنیم. در ادامه ژلاتین خنک شده و خامه را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد یک دست شود.
3. در آخر قالب را چرب می کنیم و مخلوط را داخل قالب می ریزیم و 6 الی 7 ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
4. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم، با لبه کارد دور دسر را از قالب جدا می کنیم و بعد رویش یه دیس می گذاریم و برمی گردانیم، سپس روی دسرمان را با تکه های کوچک طالبی تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این دسر طالبی خوشمزه و خوش عطر لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه