آموزش طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پستو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
طرفدارای بادمجان و پنیر پستو کم نیستند؛ باید ببینیم ترکیب این دو خوشمزه چقدر طرفدار دارد؟ بنابراین این بار میخواهیم طرز تهیه یک فینگرفود فوقالعاده با بادمجان و پنیر پستو را به شما آموزش دهیم. رول بادمجان با پنیر پستو یکی از آن فینگرفودهایی است که به راحتی میتوانید در خانه درست کرده و در مهمانیهایتان سرو کنید. مواد دیگر این رول سیر، برگ ریحان و مغز آفتابگردان است. با ما همراه باشید!
مواد لازم:
3 عدد بادمجان قلمی بی دانه
50 گرم برگ ریحان
1 حبه سیر
30 گرم مغز آفتاب گردان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
12 ورق پنیر ورقهای پستو
گوجه فرنگی مینیاتوری مقداری برای سرو
طرز تهیه
بادمجانها را به صورت ورقههای طولی نازک برش بزنید و در ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آبکش کنید و با دستمال خشک کنید.
یک تابه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد از این که روغن داغ داغ شد، ورقههای بادمجان را سرخ کنید تا نرم شوند و روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
ریحان، سیر و مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون را داخل غذاساز کاملا پوره کنید. سپس دانه آفتاب گردان را اضافه و کمی مخلوط کنید تا دانهها ریز شوند.
ورقههای بادمجان را داخل یک سینی پهن کنید. مخلوط ریحان، سیر و مقداری نمک و فلفل، روغن زیتون و دانه آفتاب گردان روی ورقههای بادمجان بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
پنیر ورقهای پستو را به صورت نواری برش دهید و روی ورقههای بادمجان بچینید. بادمجان را رول کنید سپس به کمک خلال چوبی مواد را محکم رول کنید. رولها را داخل ظرف مناسب بچینید و با گوجه گیلاسی تزیین کنید. میتوانید مقداری پنیر نیز روی آنها رنده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه