آموزش طرز تهیه دسر سه لایه انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه لایه اول ژله سه لایه
۱/۲ پیمانه پنیر خامهای
۱ پیمانه خامه فرم گرفته
۱ قاشق سوپ خوری آبلیمو
مواد لازم برای تهیه لایه دوم ژله سه لایه
۱ پیمانه خامه فرم گرفته
۱/۴ پیمانه آب انار
۱/۴ پیمانه پنیر ماسکارپونه
۱ قاشق سوپ خوری پودر شکر
مواد لازم برای تهیه لایه سوم ژله سه لایه
۱ پیمانه آب انار
۲ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین
۱ قاشق سوپ خوری گلاب
۱/۴ پیمانه شکر
۲ پیمانه دانه انار
طرز تهیه
ابتدا سراغ آماده کردن لایه اول میرویم. پنیر خامهای، خامه فرم گرفته و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید. ۵ عدد لیوان را آماده کنید و مخلوطی که حاضر کردید را درون آن بریزید. حالا لیوانها را داخل یخچال قرار دهید. سپس نوبت به تهیه لایه دوم میرسد. خامه فرم گرفته را با پنیر ماسکارپونه، آب انار و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا کرم صورتی رنگی به دست بیاید. حالا لیوانهایی که قبلا در یخچال گذاشتهاید را بیرون بیاورید، دقت کنید که مخلوط قبلی باید خوب خودش را گرفته باشد. سپس یک چهارم آن را با مخلوط فعلی پر کنید. بعد سراغ لایه سوم بروید. داخل یک قابلمه پودر ژلاتین، آب انار و شکر بریزید (میتوانید از ژله انار هم استفاده کنید) و روی حرارت ملایم آتش قرار دهید. مخلوط را خوب هم بزنید و مواظب باشید که ته نشین نشود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مقداری گلاب به آن اضافه کنید. صبر کنید تا دمای مخلوط کم شود و به دمای اتاق برسد. لیوانها را از یخچال در بیاورید و یک چهارم آن را با مخلوط آخر پر کنید و دوباره آن را به یخچال برگردانید. وقتی دسر شما آماده شد آن را با دانههای انار تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه