آموزش طرز تهیه دسر خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
بیسکویت ساده خرد شده ۱ پیمانه
پودر بادام یا پسته ۱/۳ پیمانه
هل ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۳ پیمانه
خرما بدون هسته ۱ کیلوگرم
طرز تهیه
1-خرماهای بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. خرماهای نرم شده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید. آنقدر خرماها را با دست ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.
2-حالا یک سوم از بیسکویت پودر شده را به آن اضافه کنید. پس از آن نوبت اضافه کردن گلاب، هل و پودر کاکائو است. این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
3-یک قالب کیک مستطیل شکل را کاملا چرب کنید و با کاغذ مومی کف و اطراف آن را بپوشانید. یک سوم دیگر از بیسکوییت های خرد شده را روی کاغذ مومی بریزید.
4-ترکیب به دست آمده مایع خرما را روی آن قرار داده و فشار دهید.
5-پودر پسته و بادام را روی آن بریزید. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرید.
6-بعد از سه تا چهار ساعت مواد را از داخل قالب با کمک کاغذ بیرون بیاورید و بقیه بیسکویت خرد شده را پشت و کنار دسر بپاشید. آن را برش بزنید و از دسر آماده شده لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه